Trin 2: I gang med compassion

20%

Hvis du er i tvivl om hvordan du bedst kommer i gang med compassion, kan jeg give dig et ord med på vejen:

Dig der ikke har tid til det store lige nu, men gerne vil i gang:

Jeg synes også, at du skal gå i gang med 7-dage-med-selvmedfølelse. Det tager kun 5 minutter.  Du finder den lige her

For dig der vil i gang og gerne vil lytte til lydfiler a 15-30 min. længde:
​Start med audio-kurset  ​Indre styrke med compassion-strategier​. ​Du finder det lige her.  Det er konkret og klart og du kommer hurtigt til de vigtigste pointer i compassion.

Dig der allerede får (eller kunne bruge) professionel hjælp​:
Er du herinde fordi du aktuelt står i en svær situation som kunne kræve professionel hjælp (du oplever​ angst, stress, sorg, sygdom eller din psykolog har anbefalet at du undersøger Self-Compassion, eller andre lignende situationer), så skriv direkte til mig i den 'Privat Samtale' i Forum. ​ Så kan jeg guide dig bedst. Gå til 'Private Samtaler ' lige her​.

Dig der gerne ​vil forstå compassion ​med dit hoved, og kunne mærke det med din krop:
​Start på video kurset 'A-Å om Self-Compassion. Mit grundigste online kursus. Lektioner af 3-10 minutters længde,  og med øvelser til at integrere pointerne. Husk at du kun kan lære compassion på din egen krop. Så brug hovedet, men lav alle øvelserne med krop, sind og din bevidsthed.​  Du finder det grundige video kursus her.

Dig der har været på Mindful Self-Compassion (MSC) kurset allerede:
Start med audio-kurset  ​Indre styrke med compassion-strategier​. ​Du finder det lige her.  D​u kommer hurtigt til de vigtigste pointer. Derefter kan du tage video-kurset  Du finder det grundige video kursus her.