Roadmap: Kom godt i gang

20%

Her er en vejviser der hjælper dig godt i gang med at bruge indholdet i Klub Compassion

Trin 1: Find rundt i Klub Compassion

Gå på opdagelse, så du kan​ føle dig hjemme på siderne her.
Find de vigtigste holdepunkter:
​A: Kurserne
B: Siden om dit medlemsskab
C: Info om Compassion-møder
D: Vores fælles Forum

En hurtig rundtur i Klub Compassion:

En hurtig rundtur i​ vores fælles Forum:

Trin 2: I gang med compassion

Hvis du er i tvivl om hvordan du bedst kommer i gang med compassion, kan jeg give dig et ord med på vejen:

Dig der ikke har tid til det store lige nu, men gerne vil i gang:

Jeg synes også, at du skal gå i gang med 7-dage-med-selvmedfølelse. Det tager kun 5 minutter.  Du finder den lige her

For dig der vil i gang og gerne vil lytte til lydfiler a 15-30 min. længde:
​Start med audio-kurset  ​Indre styrke med compassion-strategier​. ​Du finder det lige her.  Det er konkret og klart og du kommer hurtigt til de vigtigste pointer i compassion.

Dig der allerede får (eller kunne bruge) professionel hjælp​:
Er du herinde fordi du aktuelt står i en svær situation som kunne kræve professionel hjælp (du oplever​ angst, stress, sorg, sygdom eller din psykolog har anbefalet at du undersøger Self-Compassion, eller andre lignende situationer), så skriv direkte til mig i den 'Privat Samtale' i Forum. ​ Så kan jeg guide dig bedst. Gå til 'Private Samtaler ' lige her​.

Dig der gerne ​vil forstå compassion ​med dit hoved, og kunne mærke det med din krop:
​Start på video kurset 'A-Å om Self-Compassion. Mit grundigste online kursus. Lektioner af 3-10 minutters længde,  og med øvelser til at integrere pointerne. Husk at du kun kan lære compassion på din egen krop. Så brug hovedet, men lav alle øvelserne med krop, sind og din bevidsthed.​  Du finder det grundige video kursus her.

Dig der har været på Mindful Self-Compassion (MSC) kurset allerede:
Start med audio-kurset  ​Indre styrke med compassion-strategier​. ​Du finder det lige her.  D​u kommer hurtigt til de vigtigste pointer. Derefter kan du tage video-kurset  Du finder det grundige video kursus her.

Trin 3: Brug vores fælles Forum

​Brug vores fælles Forum!

Som du måske allerede har opdaget, er medfølelse og især selvmedfølelse ikke altid så enkelt. Faktisk er der virkelig mange nuancer som vi først opdager når vi begynder at dykke ned i det.

Så hop ind i Forum og introducer dig selv. Vi glæder os til at møde dig. Opdater gerne din profil-side med et billede også. Det er bare lettere at snakke med en man kan 'se'.

Du kan bruge Forum til at se hvad andre har oplevet undervejs, dele indsigter og udfordringer, opdage hvad andre løber ind i af udfordringer, du kan også stille spørgsmål, så du ikke kommer til at sidde fast undervejs.

Forummet er også et sted hvor vi aktivt kan lytte og støtte uden noget behov for at 'fikse' noget eller nogen. Se videoen her om vores færdselsregler derinde. Jeg er sikker på at også du vil opleve det trygt og berigende at være med.

Video om færdelsregler i Forum og på Compassion-møder. Du finder også videoen på siden om Compassion-møder.

Trin 4: Retningslinierne der er afgørende for dit udbytte

​Tips og retningslinier så du får mest ud af compassion

Når vi træner compassion, er vores intension afgørende vigtig. Faktisk vigtigere for dit udbytte, end hvilke øvelser du helt konkret bruger​.

​Vi har ofte en tendens til at kæmpe os igennem ny læring, eller til at håbe at vi kan blive 'gode nok' til at kunne det her. Underforstået at bare det nu virker, så jeg kan føle mig 'nok'. Compassion handler om accept af det du er, for det er der al varig forandring starter.

​Men compassion ikke kan omsættes til vores hverdag uden kontakt til os selv og det vi oplever. Vi kan ikke forcere eller presse compassion ind. Vi kan åbne os for det.

Videoer om de retningslinier der gør det enklere og lettere at få udbytte af compassion-strategierne. Du kan også se videoen på 'Min side':

Trin 5: Compassion mødet er næste vigtigste skridt

Noter vores Compassion-møder i din kalender!
Du kan altid se næste møde lige her: Se næste her.

​Jeg glæder mig til at møde dig via video-møderne! Jeg lover du både får gode reflektioner og klarhed samt mere dybde i hvordan du bruger tilgangen.

Dagsorden er hver gang:
Kort oplæg fra mig om månedens tema. Dernæst fælles reflektioner og øvelser og mulighed for spørgsmål.

Hver måned har sit eget tema.  Se næste her.

Møderne optages ikke, da jeg prioriterer at vi har mulighed for at snakke uden at du skal cencurere dig selv.

Er det første gang du skal med på et video-møde via zoom? Så se videoen her. Du finder også videoen under 'Compassion-møder'.