Betingelser

HANDELS-, ABONNEMENTS- OG LEVERINGSBETINGELSER MV.

​Produkter og tjenester mv. udbydes af Nordic Compassion, Søndervang 12, 8654 Bryrup, CVR-nr. 30761197

Kontakt

​Kontakt os på mail: helle@nordic-compassion.dk
og/eller på tlf.nr. 30257548.

Betaling og levering

​Vi modtager betalinger med Dankort, VisaDankort, VISA, American Express og MasterCard og listen opdateres løbende da vi bruger Stripe som betalingsprocessor.
Efter køb modtager du en faktura eller kvittering pr. e-mail til den i forbindelse med købet oplyste e-mail-adresse.
Vi gemmer aldrig dine betalingskortnumre, udløbsdato eller kontrolcifre. Disse oplysninger håndteres udelukkende af betalingssystemerne som vi har databehandleraftale med.
Digitale produkter leveres straks efter køb via e-mail. Det digitale produkt – eller link til adgang – fremsendes til den e-mail-adresse, som køber har indtastet i ordre-feltet.
Kursusinformation fremsendes pr. e-mail, både når du har købt et online kursus og et andet kursus. Al information fremsendes til den oplyste e-mail-adresse.

Fortrydelsesret ved køb af digitale produkter

​Køb af online-produkter, webinarer og andre digitale kurser og arrangementer hos Nordic Compassion er ikke omfattet af fortrydelsesretten jvfr. Forbrugeraftaleloven, nærmere betegnet “Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2, jf. § 9 stk. 2 nr. 2a.” Det betyder, at der på Nordic Compassions digitale produkter ikke er returret, men at du som køber stadig har to års reklamationsret i følge købeloven
Ved køb af online-produkter fraskriver du dig derved de normale 14 dages returret. Produktet betragtes som taget i brug, når du har gennemført betalingen og dermed har adgang til det pågældende kursus, online workshop eller lignende.
Ved køb af digitale produkter – herunder et abonnement – giver du dit samtykke til, at de 14 dages fortrydelsesret bortfalder. Det betyder at fortrydelsesretten bortfalder, så snart betalingen er godkendt. Dette gælder alle digitale produkter (lydkurser, videokurser, e-bøger, web-seminarer mv.).

Særligt for Klub Compassion:
I perioder vil der særskilt for medlemsskabet af Klub Compassion, fremgå at du har 14 dages tilfredshedsgaranti. Det vil fremgå tydeligt af salgssiden såfremt det er aktuelt. Hvis du vil gøre brug af den tilfredshedsgaranti skal du sende en mail til helle@nordic-compassion inkl. kopi af din velkomstmail du modtog, og som indeholder dit brugernavn.

Rettigheder og brugsaftale

​Alle rettigheder til kurser (online eller live), foredrag og online-produkter, tekster og billeder tilhører Nordic Compassion.
Ved køb opnås én licens pr. købte produkt.
Alle produkter er omfattet af loven om ophavsret. De er skrevet, layoutet, produceret og distribueret af Nordic Compassion eller af samarbejdspartnere. Alle online-produkter er personlige og må derfor ikke sælges, udlånes, gives væk eller på anden måde distribueres uden forudgående skriftlig aftale med Nordic Compassion. Det samme gælder til brug i undervisning af nogen art eller form: kun efter forudgående skriftlig aftale og med tydelige referencer må du benytte udvalgte dele af materialet. Det samme gælder for information og materiale, der udleveres som del af en kursusdag eller lignende.

Priser og gebyrer

​Alle priser er i danske kroner og er inkl. moms. Hvor prisen udbydes ex moms vil det fremgå tydeligt.
Der er ingen betalingsgebyrer pålagt fra vores side.

Abonnement/abonnementer

​For abonnementer gælder, at abonnementsprisen, som oplyst på produktsiden, automatisk bliver trukket for hver kommende abonnementsperiode.

Opsigelse og/eller ændring af abonnement/er

​Du kan altid opsige eller ændre dit abonnement, og du vil fortsat have adgang til online-materiale indtil din allerede betalte abonnementsperiode udløber.
Du kan ændre og afmelde dit abonnement på to måder:
1. Du kan ændre din abonnementsperioden ved at logge ind og ændre den under menu-punktet ’min konto’.
2. Du kan kontakte os pr. mail til helle@nordic-compassion.dk og bede om at vi stopper abonnementet. Du skal pr. mail opsige dit abonnement seneste 5 hverdage før den næstkommende betaling. Du kan altid under menu-punktet ’min konto’ se, hvornår din næstkommende betaling er.
Særligt for abonnementer på medlemssiden ‘​Klub Compassion’ tilbyder Nordic Compassion i perioder en fortrydelsesret i de første 14 dage af dit abonnement. Dette vil i givet fald fremgå af salgssiden. Ønsker du at fortryde dit medlemsskab og at få en allerede betalt abonnementspris tilbageført, skal du inden for nævnte 14-dages-periode sende en mail til helle@nordic-compassion.dk og oplyse at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Den her nævnte fortrydelsesret gælder udelukkende for medlemssiden ’Klub Compassion.

Betalingskort – ændring af

​Ønsker du under medlemssiden ’Robust med Compassion’ at ændre dit registrerede betalingskort, kan dette gøres via ’min konto’, når ud er logget ind på medlemssiden.
Vi gør opmærksom på, at vi ikke har adgang til og derfor ikke gemmer dine betalingskortnumre, udløbsdato eller kontrolcifre.

Ophavsretlig beskyttelse

​Alt hvad du køber af Nordic Compassion, herunder al materiale du har adgang til via hjemmesiderne der tilhører Nordic Compassion, og alt, hvad du ser eller læser på disse hjemmesider, er beskyttet af ophavsret, medmindre andet er angivet. Indholdet på hjemmesiderne må ikke bruges eller gengives i nogen form (kopiering, distribuering, offentliggørelse, visning, undervisning mv.) uden skriftligt samtykke fra Nordic Compassion.
Billeder og tekst tilhører Nordic Compassion. Der må ikke bruges eller kopieres tekst og billeder uden skriftlig tilladelse. Enhver uberettiget brug af billeder og tekst kan krænke ophavsretslovgivning og i en krænkelses situation kræves der minimum 3.500,00 kr. pr. billede eller tekstafsnit i erstatning.
Nordic Compassion er ikke ansvarlig for, og påtager sig ikke erstatningspligt for skader eller virus, der inficerer computerudstyr eller anden ejendom som følge af brugen af denne hjemmeside. Det samme er gældende for eventuelle downloads af tekster, billeder, materiale, data, video eller lyd fra hjemmesiderne tilhørende Nordic Compassion og tilhørende websider, f.eks. Klubcompassion.dk

Ansvarsfraskrivelse

​​Alt mit materiale, herunder al information i kurser, alle øvelser, lydfiler og indsigter delt via video, på skrift eller i lydfiler, skal betragtes som en inspiration, der stilles til rådighed uden nogen former for garanti overfor brugerne af materialet. Som bruger er du selv ansvarlig for at tage kontakt til læge, psykolog eller psykiater såfremt du har behov for terapi, eller anden form for behandling.

​Brug af fælles forum i Klub Compassion

​Ved adgang til ​fælles forum som en del af Klub Compassion, forventes at du overholder almindelige sociale rammer for kommunikation.​ Herunder at du har respekt for hvad andre udtrykker, at du fremstår støttende og venlig, at du ikke kommunikerer på måder kan kan opfattes som manipulative,  kritiske, respektløse, bedrevidende, angribende eller på anden måde ubehagelig. Det forventes også at du til fulde tager ansvar for egne oplevelser. Oplever du andres kommentarer som ubehagelige kan du altid anmelde opslaget, og en moderator vil tilse opslaget snarest muligt og tilstæbt indenfor 48 timer.