Brug Compassion aktivt

Mindsk stress, angst og belastningsreaktioner

Klub Compassion er lukket i 2023

 • Du arbejder i et 'hjælperfag' indenfor sundhed -, undervisnings- eller social området
 • Du vil lære enkle, meget konkrete og brugbare compassion-metoder til at øge mental sundhed i både dig selv og andre
 • Du vil gerne blive endnu bedre til at passe på dig selv, når der kræves meget af dig
 • Du vil undgå arbejdsbetinget stress, belastningsreaktioner eller omsorgs-træthed 
 • Lær det i Klub Compassion, kun kr. 345,- per måned

Compassion:

- er en evidens baseret metode til at møde os selv og andre, især når noget er svært.

- mindsker effektivt stress, angst og belastningsreaktioner

Om Klub Compassion


Et medlemsskab i Klub Compassion kan løse problemet, hvis du:

 • Vil kunne være der for andre uden at miste dig selv eller blive drænet og udmattet
 • Gerne vil blive endnu bedre til at passe på dig selv, så du kan holde til hverdagens mange krav
 • Ved at du skal tage ilt-masken på selv først, men oplever at det kan være svært
 • Er i fare for at blive sygemeldt med stress eller belastningsreaktioner, eller måske allerede er blevet sygemeldt
 • Oplever at være lidt for tyndhudet, eller at blive lidt for tykhudet når du bliver presset

Et medlemsskab i Klub Compassion er relevant for dig, der:

 • Arbejder i et 'hjælperfag'. Måske som sygeplejerske, læge, fysioterapeut, behandler, psykolog, lærer, pædagog, socialrådgiver.
 • Vil kunne fastholde jordforbindelse og handlekraft i perioder hvor der kræves meget af dig.
 • Vil styrke mental sundhed hos dig selv og andre uden at terapi er nødvendig
 • Vil være bedre til at rumme egne og andres sårbarheder og styrker
 • Vil sikre at fagligheden kommer i første række, selv når du er presset, stresset eller drænet

Klub Compassion
er en læringsplatform, med


 • Adgang til kursus-platform
  Audio og video-kurser du kan høre og genhøre så ofte du vil.

 • Adgang til min ekspertise
  Jeg guider dig og er tilgængelig undervejs.

 • Adgang til fælles Forum med de andre medlemmer
  Netværk med andre der har samme interesse.

Helle Laursen, grundlæggeren af
Klub Compassion


Jeg har specialiseret mig i Compassion som metode. Underviser for Center For Mindful Self-Compassion i USA på deres Live Online-kurser samt på deres Live Online Teacher Training. Er certificeret underviser fra UCSD, USA, som den første dansker. Har undervist 650+ i det fulde MSC program, og er en efterspurgt underviser i organisationer og virksomheder, der ønsker at styrke medarbejdere personligt og fagligt via øget evne til empati og Compassion. Se nordic- compassion.dk

Jeg er cand.mag. fra Aarhus Universitet. Flere års kommunal projektledererfaring for sygemeldte med stress og/eller depression. Har fungeret som ledende mentor hos Sofia Manning i mere end 10 år, har undervist i psykisk arbejdsmiljø og personlig kommunikation. Har arbejdet med Compassion som metode i 12 år og de seneste 6 år primært med Self-Compassion for øget empati og følelsesmæssig styrke. Underviser internationalt, bla. for Center for MSC i USA, og for en kursusudbyder der dækker den kinesisk-sprogede del af verden.

Sådan får du mest ud af Klub Compassion

trin 1

Compassion og Self-Compassion (Måned 1 og 2)

Du får al basis viden om hvad Compassion er, og kommer i gang med at bruge det med det samme. Jeg guider dig igennem alle begreber og nuancer og viser dig øvelserne der konkretiserer alle pointer. Det er brugbart fra dag 1! Start med audio-kurset og gå videre til video-kurset derefter.
Jeg anbefaler du bruger 1-2 måneder på trin 1, inden du går til trin 2.

trin 2

Kombiner med et MSC-kursus (Måned 2 eller 3)

MSC-kurset er den perfekte kombination med Klub Compassion, idet der er mange flere nuancer der står tydeligt, når vi træner compassion sammen med andre. Som medlem i Klub Compassion får du 25 % rabat på alle kurser udbudt af mig. Jeg anbefaler at du starter med Klub Compassion og derefter tager et MSC-kursus. Du kan tage MSC-kurset online (10 uger), eller live (2 weekender eller 9 uger).

trin 3

Brug det i din (arbejds) hverdag (Måned 3-12)

Compassion kan bruges og mærkes og rettes til så det virker for dig. Compassion hjælper til at stå stærkt i alle situationer, også lige der hvor du har mest har brug for det. Når du har tilgangen lidt under huden skal du ikke bruge særskilt tid til det. Du kan med fordel følge vejviseren '24 uger til Compassion', som udførligt guider dig til at integrere alle aspekter i din hverdag.

Se Klub Compassion indefra:

Jeg viser dig vejen - trin for trin


I Klub Compassion er der 'Roadmaps' der sikrer, at du hele tiden ved hvor du er, og i hvilken retning du skal.

Adgang til alle mine kurser


Du har adgang til det hele fra første dag i Klub Compassion. Du kan vælge mellem både audio og video, korte og lange kurser.

2 månedlige video-møder


Vi kalder dem Compassion-møder. Hvert måned har et tema, og jeg inviterer til fordybelse i temaet på video møderne. Der er rig mulighed for at få svar på spørgsmål.

Fælles Forum


Forum er hjertet i Klub Compassion, og stedet du skal gå hen når du har brug for inspiration, støtte eller at få svar på spørgsmål. Glæd dig til at netværke, hvis du har lyst. Jeg synes faktisk at Klub Compassion har den bedste gruppe af støttende og imødekomne mennesker jeg længe har mødt!

Compassion giver dig evnen til

- at støtte dig selv så du undgår udmattelse, omsorgstræthed, indre uro, stress.

- helt konkret viden om hvordan vi øger indre styrke og sund robusthed når udfordringer står i kø.

- at skabe bedre relationer, så du kan stå stærkere i svære situationer og svære samtaler

- at mærke og respektere dine egne grænser , og være der for andre samtidig.

- at have fuldt fokus på hovedopgaven midt i egen eller andres sårbarheder

- at tackle den indre kritiker, så du kan skelne hvornår den er konstruktiv.

Hvad andre har sagt, efter at de opdagede Compassion

Jane Skov
tidligere lektor, nu højskolelærer

Medlem i Klub Compassion, tog MSC-kurset derefter

Øvelserne i Klub Compassion er enkle, tidsmæssigt afpasset og lette at følge. Og så virker de - det er sandelig stærke sager. Jeg glæder mig til at arbejde det hele igennem!

Dine videoer virker rigtig godt på mig. Du fremstår naturlig, og det er vigtigere, end man skulle tro. Havde du været dullet helt i top, havde jeg følt mig intimideret og var skredet efter ca. 15 sek., men du ligner dig selv fra dengang jeg mødte dig, og det er troværdighed for mig. Venligt ansigt, afspændt og tydelig diktion - det er uforstyrret formidling i top!

Teknisk set er Klub Compassion noget af det fineste jeg har været inde på! Funktionerne er så enkle og tydelige, at jeg kan finde ud af det med det samme (og så kan de fleste).

Pia Skov Jørgensen
Arbejder med sårbare unge

Tog MSC-kurset, derefter Medlem i Klub Compassion

En hurtig tilbagemelding efter et par gange rundt inde i Klub Compassion: Jeg bøjer mig i støvet... f*** hvor er det godt og superprofessionelt lavet. Fin overskuelig funktionalitet, dine videoer står lige i skabet. Nu skal jeg bare i gang (igen) med MSC-arbejdet her et par år efter mit første Compassion-kursus. Dét kursus fik mig tilbage efter en sygemelding, og jeg glæder mig allerede til at arbejde videre nu.

Lisbeth Bender
Organisationskonsulent

Medlem i Klub Compassion

Klub Compassion er det sted jeg har manglet siden jeg blev certificeret mindfulness-instruktør. Compassion går spadestikket dybere. Forståelsen af dette er Helle og Klub Compassion helt unik til at formidle.

Helles facilitering af online Compassion-møderne, samt rummeligheden i engagerede deltagere der modigt delte ud af deres oplevelser viser mig, at Klub Compassion er stedet, hvor jeg får den visdom, erfaringsudveksling og de indsigter, jeg har ledt efter længe, og som jeg nu nyder at være en del af.

Kombinationen af videoer, lydfiler og med velskrevne tekster møder mig lige der hvor jeg er i min proces - både fagligt og personligt.

Elisabeth Ungar
Erhvervspsykolog, Hellerup

Compassion er en tilgang, jeg bruger i mine samtaler som psykolog, som jeg gerne ville blive bedre til og forstå bedre. Med Helles super professionelle tilgang og rummelige stil, bliver det meget tydeligt, hvad selv-medfølelse kan. Ikke bare teoretisk, som meget forskning underbygger, men også i praksis. Alle spørgsmål og kommentarer bliver mødt med faglig kompetence. Man føler sig i rigtig godt selskab med Helle og i den holdånd, hun formår at skabe.

Berit Rasmussen
Sygeplejerske og kropsbehandler

Startede med Klub Compassion, tog derefter Online MSC-kurset

Sikke en erkendelses-rejse ind i Compassion. Det arbejder på så mange niveauer, både mentalt, følelsesmæssigt og helt inde på sjælsplan. Jeg har arbejdet med selvudvikling i mange år, men det er som om, at jeg først nu ifm. Self-Compassion mærker sandheden i at tage vare på mig selv. Det har intet med navlepilleri at gøre, men kan vi oprigtigt være noget for andre, hvis vi ikke først finder støtten og omsorgen til os selv.

Det bliver en livslang proces er jeg sikke på, men bare på blot 10 uger har jeg mærket en tydelig ændring indeni mig. Jeg er hurtigere til at mærke mig selv når jeg udfordres, bedre til at stoppe op og give mig selv en selvmedfølende pause, og jeg oplever meget oftere, at jeg ønsker at være min egen bedste ven. Jeg glæder mig til at fortsætte med Compassion- strategierne og glæder mig allerede til fremtidige forløb hos Helle.

Birgitte
Arbejder i psykiatrien

Tog MSC-kurset hos anden underviser, derefter Klub Compassion

Jeg har taget MSC kurset før, men det er først nu jeg rigtig forstår det med 'modstand' og hvordan jeg kan opdage det. Jeg er så glad for din tilgang og måde at forklare det på. Det er enkelt og meget meget brugbart.

Skal din arbejdsgiver betale?

Hent PDF her med de faglige kompentencer du får fra Self-Compassion

Du kan vælge to typer medlemsskab


MÅNEDS-MEDLEMSSKAB

Månedlig betaling - annullér når som helst!


kr.345,-


 • Adgang til den omfattende kursus-platform med alle mine audio- og video-kurser
 • Professionel og evidensbaseret Compassion- træning
 • Adgang til det fælles Forum, inkl. personlig sparring fra mig
 • Invitation til video-møder hver måned, med månedens tema
 • 25 % Rabat på MSC-kurser hvor jeg underviser, for dig der vil helt i dybden med compassion
 • 1 x 20 min. gratis samtale så du kommer godt igang

* Tilfredshedsgaranti - Ingen binding - inkl moms

6 MDr-MEDLEMSSKAB: 

Betaling for 6 mdr. af gangen - annullér når som helst!


kr.1725,-


 • Adgang til den omfattende kursus-platform med alle mine audio- og video-kurser i 6 mdr.
 • Professionel og evidensbaseret Compassion- træning
 • Adgang til det fælles Forum, inkl. personlig sparring fra mig
 • Invitation til video-møder hver måned, med månedens tema
 • 25 % Rabat på MSC-kurser hvor jeg underviser, for dig der vil helt i dybden med compassion
 • Du betaler kun for 5 måneder og får en måned gratis
 • 4 x 20 min. gratis samtale, så du ikke sidder fast

* Tilfredshedsgaranti - Ingen binding - inkl moms

100% TILFREDSHEDS-GARANTI I 14 DAGE

Jeg samler på tilfredse Klub Compassion-medlemmer, så hvis du oplever at medlemskabet alligevel ikke er noget for dig, så kan du indtil 14 dage efter din tilmelding få dine penge tilbage.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor lang tid binder jeg mig for?

Du kan altid melde dig ud. Dit medlemskab løber til udgangen af den periode som du har betalt for. Det betyder, at hvis du melder dig ud 2 uger inden næste betaling trækkes, så har du adgang til Klub Compassion i de to uger indtil næste betaling ville forfalde.

Et medlemskab starter på den dato, hvor du tilmelder dig. Hver betalingsperiode er 30 dage.

Hvad er det anbefalede forløb?

Den første måned:

1. Start med at lytte audio-kurset 'Indre styrke med Compassion-strategier' igennem. Lav øvelserne, eller hop over dem i første omgang. Nogle tager det hele i een omgang (ca. 8 timer), andre bruger 2- 4 uger på at gå det igennem.

2. Tag med på et 'Compassion-møde', og mød mig og prøv at lave en øvelse sammen med mig - så opdager du flere nuancer.

3. Skriv privat besked til mig i Forum, så jeg kan guide dig mere præcist til hvad du kan have mest glæde af i din situation. Sig evt. hej til de andre i Forum når du er derinde.

4. Check tips til at få mest ud af Compassion. At få udbytte af Compasison handler om at forstå nuancerne i din egen oplevelse undervejs, snarere end at løbe det hele hurtigt igennem.

De næste 3 måneder:

5. Arbejd video-kurset 'A-Å om Self-Compassion' igennem.

6. Meld dig til et MSC-kursus, enten online eller live.

Hvad nu hvis jeg fortryder?

Du har 14 dages fortrydelsesret fra den første tilmeldingsdag. Det betyder at du kan få pengene retur for den første måned, såfremt du ønsker det. Hvis du gerne vil have pengene retur, så skal du gøre to ting:

1) Du skal melde dig ud inde i Klub Compassion (på siden 'Mit medlemsskab') indenfor de 14 dage.

2) Du skal skrive en mail til mig med besked om, at du ønsker pengene retur. Send mailen til
helle@nordic-compassion.dk indenfor de første 14 dage af dit medlemsskab. Tilbagebetalingen sker ikke automatisk ved at du melder dig ud på 'Mit medlemsskab'

Tilbagebetalingen vil ske til det betalingskort du brugte ved tilmeldingen.

Kan man skifte mellem medlemsskaberne?

Ja det kan man. Skiftet kan du selv foretage inde på din egen side i Klub Compassion. Du kan tage en perioder med individuelle samtaler - og derefter selv arbejde videre. Eller omvendt. Ligesom det passer dig.

Er et medlemsskab for privatpersoner?

Langt de fleste medlemmer er her som fagpersoner. Altså bruger empati hver dag, eller skal skabe relationer som en del af jobbet. Når vi træner medfølelse træner vi som privatpersoner. Også selvom det er i din fag-hverdag du vil have det med.

Compassion-strategierne kan bruges både i forhold til dig selv, og i rigtig mange situationer i forhold til dem du arbejder med og for. De er lette at integrere med mange typer tilgange, så du vil både kunne bruge dem til dig selv og til andre.

Underordnet din faglighed, anbefaler jeg altid at du begynder på compassion som privat-person, også selvom dit mål er at bruge det i dit professionelle virke. Det er den eneste måde vi kan integrere det på, for det er meget dybere end blot viden - det er en måde at møde os selv og andre på. Den personlige integration er fokus i Self-Compassion.

Hvem er Klub Compassion for?

Klub Compassion er som udgangspunkt for alle, men 95 % af alle medlemmer er her som fag-personer. Vi kan alle have glæde af at øge vores evne til Self-Compassion, og det vil altid smitte positivt af i både private og faglige situationer.

Du skal være ved normal psykisk og mental helbred for at kunne lære compassion i et online univers.

Hvis du aktuelt har, eller for nylig har haft, en potentiel behandlingkrævende psykisk lidelse, så vil jeg anbefale dig at tage din psykolog eller behandler med på råd, og lad være med at stå alene med det du oplever. Er du i tvivl om Klub Compassion er for dig, så send mig en mail på
helle@nordic-compassion.dk så kan vi tage en uforpligtende snak, hvor jeg kan være meget konkret i hvad du evt. vil kunne bruge Klub Compassion til.

Klub Compassion er ikke terapi, og jeg tilbyder ikke terapi-sessioner. Jeg anbefaler altid at du tager fat i en psykolog hvis det på nogen måde er svært for dig at håndtere det du oplever, eller hvis du står i en presset situation. Du kan finde psykologer der bruger compassion-tilgange. Self-Compassion strategierne vil i langt de fleste tilfælde være et rigtig godt supplement til terapi. Snak med din behandler om det kan være et relevant supplement for dig.

I Klub Compassion har du selv ansvaret for dig, herunder at bede om professionel hjælp hvis du har behov for det. Jeg er ikke tæt nok på dig, til at jeg kan vurdere hvad du måtte have mest brug for. Er du det mindste i tvivl,
så skriv til mig her og lad os tage en uforpligtende snak inden du melder dig ind. Så kan jeg forklare præcist hvad du kan bruge klub Compassion til i din situation.

Hvad er Self-Compassion?

Det er evnen til at tage vare på os selv i alle situationer, og reagere med visdom og venlighed. Du kan definere det som at støtte dig selv som du ville støtte en ven i samme situation. Det er også evnen til at motivere og støtte os selv når vi laver fejl og føler os 'ikke nok'. Se mere i videoen her og i mine blogs herunder:

Får jeg alle filerne?

Du får adgang til at lytte, se og bruge alle indsigter og øvelser fra filerne, ligeså længe som du er medlem af Klub Compassion. Du får ikke adgang til at downloade filer. De er alle underlagt copyright og må ikke bruges uden skriftlig aftale med mig.

Er du i tvivl om hvordan du eller din arbejdsplads kommer bedst igang med Compassion

- så ring eller skriv endelig til mig:

3025 7548

helle@nordic-compassion.dk

Venlig hilsen
Helle Laursen, grundlægger af Nordic Compassion

Nordic Center for Mindful Self-Compassion

V/ Helle Laursen

Tlf.: 3025 7548
helle@nordic-compassion.dk
Cvr-nr.: 30761197